top of page
Search
  • lenesielonline

Sommer 2020

Updated: Jun 25, 2020

Så er det blevet sommer i Danmark og hvor skal vi nyde det.

Tror vi alle oven på en hård tid, trænger til at dyppe kroppen i bølgen blå og stikke tæerne i det varme sand og nyde de lange lyse aftener. Uden for megen bekymring.

Jeg gør :-)

Har allerede været en flittig gæst.

I år skal sommeren bruges på mit delige Marielyst. Som en del jo nok ved, har jeg en cafe på Marielyst, hvor jeg udfolder min hobby og passion. En passion, som blev grundlagt i mit barndoms liv. Når man er født og opvokset på et badehotel, Kilden i Sæby, som min far og mor ejede i 25 år, ligger det i blodet. Jeg har altid elsket den branche, og i 2005 blev min drøm om at inddrage den del af mig professionelt til virkelighed. Jeg har elsket den cafe fra dag 1 af. Cafeen er opkaldt efter min farmor Karla og hendes hofdessert ”gammeldags æblekage”, er ”Tante Karlas” nr. 1 sællert. Lige nu er cafeen dog lånt ud til Betina ? som driver den indtil december 2020. Jeg måtte lige trækker vejret lidt, lå lidt for meget på landevejen ifht hvad krop og familie kunne holde til.


Ønsker jer alle en fantastisk sommer.261 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page