top of page
Search
  • lenesielonline

Min nye hjemmeside

Updated: Jun 25, 2020

Endelig kan jeg præsentere min nye hjemmeside for jer. Dejligt og med stor glæde!

Jeg vil bestræbe mig på at holde jeg opdateret om hvor jeg spiller og hvad der sker i mit liv her på siden.


Jeg kan begynde med at fortælle, at jeg er ved at samle numre til en opsamlings CD. Desværre er mange af mine CD udgået fra lager og derved umulige at købe. Mange, mange har spurgt mig hvor kan vi købe dine CD´er og desværre må jeg med sorg hjertet sige ingen

steder.


I ”gamle” dage var det en rosenrød situation, som betød at alle var solgt og man ville straks trykke nye op, men ikke i dag, hvor CD´en nærmest er ikke eksisterende. Men, jeg arbejder på sagen, en lidt langsom proces, da der er mange pladeselskaber og rettigheder at blive enige om. Men, en lille lysning er, at jeg forhåbentlig får lov til at samle numre fra nogle af CD´erne og udgive en ny dobbelt CD.


Det ville være fantastisk.


Efter sommer skal jeg medvirke på et stort fotoshoot ved Peter Irgens, glæder mig til at vise jer billederne.168 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page